Morfose Keratin Two Phase Conditioner

Длабоко ја навлажнува: Нашиот балсам со кератин длабински ја навлажнува вашата коса. Формулиран е со мешавина од хранливи состојки кои продираат во секоја прашка за да обезбедат долготрајна хидратација, оставајќи ја вашата коса мека, мазна и здрав изглед. Без разлика дали имате сува, оштетена или обоена коса, нашиот кератински регенератор ќе им ја даде на вашите прамени потребната храна за да изгледаат и да се чувствуваат најдобро.

Ја поправа оштетената коса: ја поправа оштетената коса со надополнување на изгубените протеини и враќање на нејзината природна сила.
Заштитува од оштетување на животната средина: создава заштитна бариера околу вашата коса, заштитувајќи ја од еколошките штети предизвикани од УВ зраците, загадувањето и топлинските алатки за стилизирање

620ден
Selected Features
ml
400400
Clear
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Артикел број: N/A
Катероиа