Morfose Argan Two Phase Conditioner

Длабоко ја навлажнува: Нашиот балсам за арган длабоко ја навлажнува вашата коса. Формулиран е со мешавина од хранливи состојки кои продираат во секоја прашка за да обезбедат долготрајна хидратација, оставајќи ја вашата коса мека, мазна и здрав изглед. Без разлика дали имате сува, оштетена или обоена коса, нашиот балсам за одмор со Argan ќе им ја даде на вашите прамени потребната храна за да изгледаат и да се чувствуваат најдобро.

Поправа и зајакнува: Инфузијата со протеини и витамин Е ја менува играта. Не само што обезбедува длабока исхрана, туку помага и за поправка и зајакнување на оштетената коса. Комбинацијата на протеин и витамин Е работи заедно за да навлезе во вратилото на косата, да го поправа оштетувањето од внатре кон надвор, да го намали кршењето и расцепените врвови и да промовира здрав раст на косата.

620ден
Selected Features
ml
400400
Clear
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Артикел број: N/A
Катероиа