Morfose Collagen Two Phase Conditioner

Подобрена еластичност на косата: Нашиот колагенски двофазен регенератор содржи висококвалитетен колаген за зајакнување и поддршка на структурата на вашата коса. Ова ја подобрува нејзината еластичност, што го прави поотпорен на кршење и оштетување од термички стајлинг или хемиски третмани.

Зголемено задржување на влагата: Нашиот регенератор за жени што остануваат ја хидрира вашата коса од внатре кон надвор, помагајќи ѝ да ја задржи влагата. Ова може да го намали разлетувањето, да го подобри целокупното здравје на косата и да спречи сувост и кршење. Резултатот е мека, мазна и здрав изглед на косата.
Својства за отплеткување и измазнување: Нашата формула за оставање е специјално дизајнирана да ја направи вашата коса полесна за чешлање и помазна. Го намалува ризикот од заплеткување и јазли, додека колагенот помага да се зајакне вашата коса и да се намали кршењето. Ќе имате повеќе податлива коса, полесна за стилизирање.

620ден
Selected Features
ml
400400
Clear
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Артикел број: N/A
Катероиа