Morfose Ossion Amino Keratin Hair Conditioner

Продажба!

Двофазен регенератор за оставање – Паметен, ефикасен начин за ревитализација и заштита на косата од оштетување предизвикано од сонце, топлина или фактори на животната средина, нашиот спреј за регенерација помага да се врати основната влажност.
Помага да се зголеми еластичноста на косата и лесно да се чешла. Исто така, штити од оштетување од алатки за стилизирање на топлина и фактори на животната средина.

Ги навлажнува сувите, кршливи прамени – Редовно користете го нашиот спреј за регенерација на коса базиран на кератин за да ја намалите сувоста, оштетувањето, расцепените врвови и досадната боја на косата за да ја одржите меката и младешки сјајна.
Суштинска заштита за нега на коса – Нашата формула за нега на коса без парабени може да ви помогне да одржите поцврста, поздрава коса без разлика на вашиот стил, боја или тип на коса, така што таа секогаш изгледа и се чувствува неверојатно.
Лесно влажно или суво нанесување – Лесен за употреба систем за шише со спреј, нашиот регенератор за коса може да се нанесе на влажна коса пред да се исуши или суши со фен за да ја нахрани и хидрира косата пред да излезете од вратата.

600ден300ден
Selected Features
ml
200200
Clear
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Артикел број: N/A
Катероиа