Morfose Milk Therapy Butter

Ја храни косата: Чудесното масло за нега на коса со путер за терапија со млеко Morfose содржи природни состојки како млечен протеин, кој може да помогне во негување и зајакнување на косата. Исто така, може да помогне во намалувањето на расцепените краеви и кршењето.
Ја навлажнува косата: ова масло за коса може да помогне во навлажнување на сувата и кршлива коса, правејќи ја помека и податлива. Содржината на путер во маслото помага да се заглави влагата и да се спречи пржењето.
Заштитува од оштетување: Маслото може да формира заштитна бариера околу оската на косата, заштитувајќи ја од штети на околината, како што се УВ зраците и загадувањето.

Додава сјај: Чудесното масло за нега на коса со путер за терапија со млеко Morfose може да помогне да се додаде сјај на досадната коса, давајќи ѝ здрав, жив изглед.
Лесно за употреба: Ова масло за коса лесно се нанесува и може да се користи и на влажна и на сува коса. Исто така е лесен, така што нема да ја тежи косата.
Погодно за сите типови коса: Чудесното масло за нега на коса со путер за млечна терапија Morfose е погодно за сите типови коса, вклучувајќи кадрава, права, брановидна и намотана коса.

740ден
Selected Features
ml
200200
Clear
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Артикел број: N/A
Катероиа