Nishman Hard Wax Beans (3 Colour)

Восокот Nishman Bead не бара употреба на ткаенина. Освен што е практичен; Восокот се стврднува со ладење на нанесената површина и лесно можете да го извлечете со прстите без да нанесете восочна крпа на него. Не мора да вежбате само во салони. Можете да го набавите од најблискиот салон и да го користите дома кога сакате. Безболниот грануларен восок Nishman може да се користи за отстранување на несаканите влакна од кој било дел од телото, вклучувајќи го лицето, пазувите и линијата на бикини. Тоа е одличен производ за чувствителна кожа.

400ден
Selected Features
color
BlackBlackAzulenAzulenNaturelNaturel
gr
Clear
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Артикел број: N/A
Катероии,