Nishman Hair Styling Spider Wax S3

Целосно новиот NISHMAN SPIDER SHAIR STYLING WAX S1 Shiny Look со ефект на пајакова мрежа има сила на горила и издржливост на пајажина за вашата фризура. Со овој нов производ ќе помогнете да останете цврсти и флексибилни, истовремено создавајќи ги најдобрите стилови на коса кои ќе траат цел ден, без никакви остатоци. Новиот NISHMAN SPIDER HAIR WAX го отсликува вашиот став во вашиот изглед.

Лесно и пријатно за аплицирање и дистрибуирање

Додава дебелина и текстура

Формула базирана на вода

Ја контролира дури и највитканата, најгустата и најнепослушната коса таму

Ја одржува косата на место и изгледа одлично цел ден

Користете повеќе производ за зголемено задржување

Одличен квалитет и без снегулки

Освежителен мирис

330ден
Selected Features
ml
150150
Clear
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Артикел број: N/A
Катероиа