Miraculaire Keratin Hair Protein Treatment & Hair Botox Set

Продажба!

Измијте ја косата со MIRACULAIRE PROTECT KERATIN SHAMPON и почекајте 5 минути. Повторете го овој процес. Косата треба да се измие двапати. Исушете ја косата со крпа за да го добиете целиот вишок вода, а потоа исушете ја косата 10% со помош на фен. Не треба да се користи како дополнителен производ.

Одделете ја косата на 4 дела; преден лев, преден десен, лев заден и десен заден дел. Нанесете пука со точки со помош на четка почнувајќи од коренот на косата. Користете чешел за рамномерно распоредување на вашата коса. Почекајте 40 минути на косата, а потоа нанесете само 3 секунди ладна вода. Ова ќе помогне да се дозволи маслата во производот да се залепат на косата и да се спречи чадот од топлина. Исушете ја косата со крпа за да го добиете целиот вишок вода. Не ја завиткувајте косата со крпа

По нанесувањето, исушете ја косата и користете пегла за коса на 180°C. Може да користите и исправувач на 230°C). Започнете со влакна на вратот и нанесете 6-10 пати.

Откако ќе заврши процесот на зацрвстувањето, исплакнете ја косата САМО со многу вода, нанесете ЧУДОВНА КЕРАТИНСКА МАСКА и оставете ја 15 минути. Маслото од шеа путер во производот ќе обезбеди дополнителен сјај на косата.

Во завршна фаза, исушете ја косата правилно со фен.

2,000ден3,600ден
Selected Features
ml
120120475475
Clear
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Артикел број: N/A
Катероии,