Morfose Herbal Anti Hair Loss Serum 10 ml 6 Pieces

Најдобри карактеристики против опаѓање на косата: можете да ги негувате слабите фоликули на косата со овие серуми што можете да ги купите. Вие исто така го поддржувате растот на новата коса помагајќи да го запрете опаѓањето.

Вашите прамени коса стануваат посилни, поцелосни и погусти. На овој начин ќе имате жива коса.

Содржина на серумот: див костен, анасон, хмељ, маточина, имела, камилица, ајдучка трева. Благодарение на овие материјали се дава поддршка за да се спречи опаѓање на косата. Дополнително, со оваа содржина на серум кој обезбедува нега на вашата коса, ќе имате сјајна и сјајна коса.

Употреба: Нежно нанесете ја на косата со комбинирање на апликаторот во производот со серумот. Почекајте 8 часа пред да ја исплакнете косата. Препорачуваме да го користите на секои 2-3 миења.

1,000ден
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Катероиа