Nail Lacquer – 76

Искусете лак за нокти со квалитет на салонот кој овозможува носење до 7 дена за да можете да ги добивате ноктите што ги сакате цел ден, секој ден. Мазната текстура на лакот овозможува беспрекорно нанесување, контролирано лизгање, премачкување со увид без ленти со беспрекорна покривка и уникатна пигментна суспензија. Произведено со најнова технологија за спречување на жолти дамки. Долготрајниот лак за нокти брзо се суши и дава богата, импресивна исплатливост со брилијантен сјај кој гарантира повеќе од 5 дена. Бојата е заклучена до 6 дена без основа или горен слој. Ергономскиот апликатор лесно се држи за прецизна и професионална примена. Долгата, класична заострена четка за лак за нокти ја следи формата на ноктот, ширејќи го совршено производот.

Достапен во 111 ултра сјајни, шарени опции.

180ден
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Катероиа