НАСТАНТ НА ​​WATSONS

Morfose се сретна со повеќе од 10 илјади учесници на младинскиот фестивал Вотсонс што се одржа во Сантралистанбул на 30 септември 2023 година. Како Morfose, ја одржавме работилницата за боење коса Morfose со придонесот на Morfose Academy.

Учесниците на фестивалот освоија подароци по нашите многу забавни активности кои продолжија во текот на денот. Дополнително, донирана е 1 фиданка во рамките на Движењето за љубезност Watsons во име на секој учесник на фестивалот, придонесувајќи за природата.

Share on: