Nishman Hair & Beard Care Black Shampoo

Црниот шампон за поцрнување на косата и брадата NISHMAN со својата специјална формула ги обновува пигментите на вашата коса и ги покрива белките, обезбедувајќи природен црн изглед на вашата коса. Благодарение на неговата лесна употреба, брзо ја освежува бојата на вашата коса до црниот тон што го сакате. Не предизвикува никакво крварење или тонење. Кога ќе го нанесете црниот шампон NISHMAN на вашата коса, добивате изедначен, природен црн динамичен изглед кој не е сјаен.

Како да се користи?

Црниот шампон NISHMAN Hair and Beard Blackening White Concealing и дава на вашата коса посакуваниот изглед за 10 минути, благодарение на неговата лесна и практична употреба. Додадете го шампонот за боење и поправка вклучен во производот во еднакви количини во пакувањето со врзивно средство во производот и протресете. Откако ќе го нанесете рамномерно на косата, нанесете го со масажа. Ако сакате темно сив тон, почекајте 3 минути, ако сакате светло црн тон, почекајте 5 минути, ако сакате темно црн тон, почекајте 10 минути, а потоа исплакнете темелно. Неговиот природен ефект на покривање на вашата коса продолжува до приближно 10 миење. За континуитет, се препорачува да се повторува истиот процес еднаш неделно. Можете лесно да го постигнете посакуваниот динамичен изглед на вашата коса со црн шампон NISHMAN.

1,000ден
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Катероиа