Morfose Professional Argan Creamy Hair Shampoo

Поправка и обновување – вашата коса со шампонот Morfose Argan, специјално дизајниран за оштетени и кршливи типови коса.
Надополнет со моќта на маслото од арган – овој шампон длабински ја навлажнува вашата коса за помеко, свиленкасто чувство и го враќа сјајот.
Уникатната формула, исто така, помага да се изедначи и расплетува вашата коса, што го олеснува чешлањето и обликувањето без никакво влечење или кршење.

Ослободен од груби хемикалии – овој нежен шампон е направен со природни состојки кои обезбедуваат негување на вашата коса и скалп, оставајќи ја вашата коса да се чувствува ревитализирана и здрава.
Со редовна употреба – шампонот Morfose Argan помага да се зајакне вашата коса од корен до врв, спречувајќи понатамошно оштетување и кршење и промовирајќи поздрав раст на косата.

740ден
Selected Features
ml
10001000
Clear
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Артикел број: N/A
Катероиа