Morfose Professional Activated Carbon Hair Shampoo

Активиран јаглерод – во неговите состојки помага да се отстрани вишокот маснотии на косата и скалпот, чистејќи ги токсичните материи собрани на фоликулите на косата.
Шампон за прочистување: закачен на лак за коса или влечен со сув шампон. Дајте ѝ на вашата коса длабока чиста детоксикација со нашиот шампон од јаглен. Овој шампон за прочистување ја храни косата за избалансиран сјај.

Шампон за детоксикација на коса – пробајте го нашиот шампон за сув скалп и подобрете ја негата на вашата коса со навлажнувачки шампон за сува коса кој ќе помогне да се исчистат снегулките за прекрасна коса за мажи и жени со сите типови коса
Формула без парабени – Како и другите наши производи за нега на коса Morfose, нашиот шампон за коса е ослободен од груби адитиви или парабени кои ја сушат и оштетуваат косата за да можете да уживате доследна поддршка при секоја употреба.
За кого е тоа – Оние со мрсна коса и наталожена коса. Видови коса: права, брановидна, виткана и намотана.

740ден
Selected Features
ml
10001000
Clear
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Артикел број: N/A
Катероиа