Morfose Niche Reishi Color Guard Shampoo

Благодарение на технологијата Reishi, таа има за цел да ја поправи бојата на косата и помага во борбата против проблемите како што се избледување на бојата и разликите во тонот. Ги заглавува пигментите во боја во прамените на косата со својата идеална pH вредност. УВ филтерот и кератин протеинот во неговата формула ја штитат косата од сончева светлина и надворешни фактори и ефикасно ја негуваат косата.

Обезбедува лесно чешлање на косата и дава свиленкаст изглед. Активниот екстракт од печурка Реиши и свилениот протеин ефикасно продираат во косата, давајќи им дополнителен сјај и виталност на прамените на косата. Не содржи сулфат и сол. Специјален е за употреба на фарбана коса.

620ден930ден
Selected Features
ml
10001000400400
Clear
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Артикел број: N/A
Катероии,