Morfose Niche Protein Treatment Sos Care

Morfose Niche Protein Treatment Sauce Care поддржува поправка на оштетената и изгубена виталност на косата со напредна технологија на матични клетки. Продира во праменот на косата и помага да се обезбеди моментална и долготрајна структура. Специјалните молекули на влакна ги зајакнуваат кератинските врски во постоечките прамени коса, овозможувајќи ви да добиете контролирана, здрава и силна коса.

Активниот колаген и протеинот од свила ја зголемуваат еластичноста на косата, поддржувајќи ја да изгледа поздраво и поприродно. Таа има за цел да и даде на косата видно сјаен изглед. Со своето антиоксидантно дејство, ја штити косата од фактори на животната средина како што се УВ зраците, стресот и загадувањето на воздухот. Специјално е дизајниран за употреба на сува и оштетена коса.

1,300ден
Selected Features
ml
400400
Clear
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Артикел број: N/A
Катероиа