Onyx Sf Pro-Shaver

– Патентирана технологија за магнетна левитација ги суспендира сечилата без физичка поддршка, постигнувајќи измазнување и рамномерно бричење

– Ултра тенка и погодна за кожата фолија за супер-блиско сечење без притискање

– Супер издржлива и долготрајна фолија – Мотор со голема моќност со 8000 вртежи во минута

– 2 часа време на полнење = 3 часа на работа; LED дисплејот го прикажува статусот на батеријата

– Низок шум поради магнетниот систем на сечилото за левитација 

– Мотор со голема моќност со 8000 вртежи во минута

– Користете безжичен или со кабел

Нема на залиха

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Катероиа