JRL FF2020T EZ-GAP Trimmer Blade

Ви го претставуваме EZ-GAP BLADE од JRL Professional: Прецизност без напор. Постигнете беспрекорни нула празнини без напор со EZ-GAP BLADE што ја менува играта. Кажете им збогум на прилагодувањата кои одземаат многу време – користете ја вклучената алатка за затегнување додека сечилото е на тримерот. Искусете неспоредлива прецизност и ефикасност. Поостриот и попрецизен EZ-GAP BLADE обезбедува чисти и беспрекорни сечења секој пат. Подигнете ги вашите берберски вештини со EZ-GAP BLADE од JRL Professional.

Поедноставете го вашиот работен тек и подобрете ги вашите перформанси со иновативна технологија. Крајната алатка за професионални бербери.

ДИЗАЈН СО ПРЕЦИЗНОСТ ВО ПОДРАЧЈИТЕ НА ДОПИР

Без ‘рѓа, долготрајни, самоостри ножеви од нерѓосувачки челик – останете остри за секое сечење

(Се вклопува на други популарни марки тримери на пазарот, доаѓа и со неподвижни и со подвижни сечила)

 

1,800ден
Selected Features
color
goldgoldsilversilver
Clear
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Артикел број: N/A
Катероиа