STERILIZADOR DF-2001

Ве молиме внимателно прочитајте ја оваа спецификација пред употреба

Предупредување: Кога и каде се користи електричен апарат, особено кога децата се во близина, треба да се внимава на следните мерки на претпазливост:

Внимание: Мора да се користи штекер со прекинувач за заштита од истекување.

1. По завршувањето, веднаш извлечете го приклучокот од штекерот.

2. Овој уред не може да се користи или чува во бања и други влажни места.

3. Далноводот не смее да се продолжува на кој било начин.

4.По вметнувањето на приклучокот во штекерот, корисникот не треба да го остави уредот сам или да го игнорира. Во исто време, треба да ги надгледувате децата за да не се доближуваат.
5. Не може да се потопува во вода или друга течност, доколку падне во вода, не треба да ја допирате водата или овој уред и веднаш извадете го приклучокот од штекер.

2,400ден
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Катероии,