Eyeliner Pencil – Green

Дрвен молив за очи што може да се изострат што ги линиира, дефинира и засенчува очите давајќи прецизна, униформа линија на интензивна боја.

Формулиран со избрана комбинација на восоци и растителни масла со различни точки на топење за исклучително прецизна, високо дефинирана облога на очите. Меката, мазна текстура се лизга со удобна леснотија, веднаш депонира богата, мат боја и се носи до 7 часа. Совршен за употреба како кел кајал на внатрешниот очен капак за експресивни моменти на очите.

 

Водоотпорен, но лесно се отстранува.

Достапно во 4 опции за бои.

Погоден за сите типови кожа.

Без парабен и глутен.

Офталмолошки тестирано.

500ден
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Катероиа