Make-Up Brush Cleaning Spray

Отпадоците на четки за шминка предизвикуваат многу проблеми со кожата.

Бројни проблеми со кожата можат да бидат предизвикани од нечисти четки за шминка. Не е потребно постојано да се купуваат нови сетови за четки за шминка за преодолување на овие проблеми. Сè што е потребно – професионален чистач за четки за шминка! Alix Avien Make-Up Brush Cleaning Spray за отстранување на бактерии, прав, прашина, себум и мртви ќелии од четките, треба да стане интегрален дел на шминка кабинетот! Овој спреј за чистење на четки е разработен за отстранување на остатоците од шминката, длабоко чистење на влакната и оставање на нив меки и сјајни.

Нежно ги чисти влакната на истовремено природни и синтетски четки за шминка благодарение на својата ефикасна формула. Обезбедува трајно и брзо решение за чистење без потребата за долги фази на чистење како чистење со вода и сапун. Формата на спреј олеснува чистење на четките во секунди, додека проникнува не само во врвовите на четките туку и во внатрешноста. Кожата секогаш е безбедна благодарение на Alix Avien Brush Cleaning Spray.”

500ден600ден
Selected Features
ml
400ml400ml600ml600ml
Clear
Add to Wishlist
Compare

Delivery & Return

We want you to be happy with your purchase and we apologize if it is not. For whatever reason that you are not satisfied, we would be most happy to provide exchanges and returns for all items purchased from us if the following conditions are met.

Rules

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

Interpretation and Definitions

All exchanges and returns would need to be raised within 10 days of the invoice date for Singaporeorders, and 20 days for overseas orders. For local deliveries, there is an option to exchange at any of our boutiques within Singaporeor through our online portal at www.company.com. All requests for returns however, would need to be strictly made online at www.company.com for both local and overseas deliveries.

US Numeric Size
Waist
US Denim Size
Hip
Chest
XS
0 ( 000 )
23
32
44
55
S
24
23
32
44
55
M
25
23
32
44
55
L
26
23
32
44
55
M
29
23
32
44
55
L
32
23
32
44
55
M
34
23
32
44
55
Дали ти треба помош?
Артикел број: 20
Катероии,