Бини Профессионал

Бини Профессионал е компанија која оперира во Албанија, Косово и Северна Македонија! Во Северна Македонија, првичната филиала беше отворена главно во Тетово од 2019 година, а подоцна и во Скопје во 2023 година. Со внимание на производите кои ги нудиме, ние обезбедуваме професионални производи за бербери и фризери!

Останете убави, почувствувајте се величествено, изберете @biniprofessional.mk.

Ве покануваме да истражите нашите бескрајни производи за убавина и козметика на нашата нова локација во Скопје.

Најважната предност од работа со искусен специјалист е штедењето на време, не ја искоцнувајте го!